Helsepakker til hest 2016

Equine Wellness Programs

 

Helsepakkene til hest i vårt Equine Wellness Program, er designet for å gi deg og din hest alt dere trenger av forebyggende veterinærtjenester i løpet av et år, og litt til. Dette vil gjøre at du slipper å tenke på å huske datoen for vaksinering, tannbehandling og rutiner for ormekurer. Det husker vi for deg!

Regelmessige vaksinasjoner, tiltak mot parasitter, tannbehandlinger, jevnlige helsekontroller, riktig fôring, mosjon og trening er alle ting som holder hesten fin frisk og glad, og sørger for at den presterer på topp.

Ved å ta i bruk en av våre helsepakker vil alle de nødvendige forebyggende behandlingene bli tatt hånd om. De jevnlige helsekontrollene vil gjøre at tegn til sykdom eller halthet oppdages på et tidligere tidspunkt. Jo tidligere et problem oppdages, desto lettere er det å behandle, og sjansen er større for et vellykket utfall.

Vi har utviklet tre forskjellige helsepakker slik at du kan velge den som passer best for deg og din hest. Alle helsepakkene gir over 20% rabatt sammenlignet med kostanden for tjenestene bestilt individuelt.  

 

Fordeler

Forebyggende behandling og jevnlige undersøkelser vil hjelpe til med å oppdage helsemessige problemer før de blir alvorlige, slik at korrekt behandling kan igangsettes.

 

Helsepakkene inkluderer:

·      Wellness undersøkelse:  Selve hjertet i Wellness programmet! En grundig fysisk undersøkelse med auskultasjon av hjerte, lunger og fordøyelsessystem, samt undersøkelse av øyne, ører, tenner, hud og hårlag. Palpasjon av ben, ledd og sener.

·      Vektkontroll: Hestens vekt måles med en vekttape. Body Condition Score beregnes. Rådgivning rundt hestens vekt tilbys, samt tiltak for å få hesten opp eller ned i vekt.

·      Tannbehandling: Regelmessige munnhuleundersøkelser og tannbehandling er svært viktig for å opprettholde en god helsestatus. Grunnleggende sedasjon er inkludert i prisen.

·      Avføringsprøve: En prøve tas av hestens avføring og undersøkes  for parasitter. Dette hjelper til med å lage en individuell plan for parasittbekjempelse hos din hest. Resept på ormekur er inkludert dersom hesten trenger det. Avføringen testes også for sand.

·      Vaksinasjon: Helsepakken sørger for at din hest alltid er beskyttet mot hesteinfluensa og stivkrampe. Vi sørger også for at hesten oppfyller reglene for vaksinasjon i forbindelse med konkurranse. Husk å gi beskjed ved bestilling dersom hesten skal gå FEI stevner.

·      Halthetsundersøkelse: Jevnlige halthetskontroller vil avdekke en eventuell halthet på et tidlig tidspunkt. Dette gjør at årsaken til haltheten kan behandles før det blir til et alvorlig problem som vil kunne medføre tapt treningstid og smerte for hesten.

·      Blodprøve: En full utredning vil gi god informasjon om hestens helsetilstand. Blodprøven vil vise verdier som røde og hvite blodceller, elektrolytter og enzymer som kan si noe om tilstanden til hestens organer (blant annet nyrer, lever og muskler). Tegn til infeksjon, inflammasjon og anemi kan også avdekkes.

·      Alle medlemmer av wellness programmet får rabatt på ett akuttbesøk, samt reduserte priser på andre tjenester som kan legges til i helsepakken.

·      Kjøring for forhåndsbestilte wellness besøk er inkludert i prisen. Dette betyr at det kun tilkommer ekstra kostnader dersom du ønsker tjenester som ikke er inkludert i helsepakken, eller det gjelder et akuttbesøk. Ta kontakt for å vite om kjøring er inkludert i ditt område.

 

 

Helsepakke – Vital

Ett Wellness besøk som inkluderer:

 

-  1 Wellness undersøkelse

-  1 Vaksinasjon

-  1 Munnhuleundersøkelse og tannbehandling (inkluderer basis sedasjon)

-  1 Halthetskontroll (uten bøyeprøver)

-  1 Avføringsprøve (inkluderer resept på ormekur ved behov for behandling)

-  1 BCS + Vekt kontroll

-  10% Rabatt på honorar/ vakttillegg ved ett akuttbesøk

 

Denne helsepakken vil passe de fleste hobbyhester, rideskolehester og hester i lett bruk.

 

Normal pris: > 3500 Kr

Wellness program pris: 2399 kr/ år eller 225 kr/ måned

 

 

 

Helsepakke – Sport

To Wellness besøk som inkluderer:

 

-  2 Wellness undersøkelser

-  1 Vaksinasjon

-  2 Munnhuleundersøkelser og tannbehandlinger (inkluderer 2 x basis sedasjon)

-  1 Halthetsundersøkelse (inkluderer bøyeprøver)

-  1 Avføringsprøve (inkluderer resept på ormekur ved behov for behandling)

-  1 BCS + Vekt kontroll

-  1 Blodprøve – stor profil

-  10% Rabatt på honorar/ vakttillegg ved ett akuttbesøk

 

Dette programmet vil passe for de fleste hester, både hobbyhester og konkurransehester.  

 

Normal pris: > 7150 Kr

Wellness program pris: 4999 kr/ år eller 475 kr/ måned

 

 

 

Helsepakke – Gull

To Wellness besøk, som inkluderer:

 

-  2 Wellness undersøkelser

-  2 Vaksinasjoner (kreves ved start på stevner i regi av FEI)

-  2 Munnhuleundersøkelser/ tannbehandlinger (inkluderer  basis sedasjon)

-  2 Halthetsundersøkelser (inkluderer bøyeprøver)

-  2 Avføringsprøver (inkluderer resept på ormekur ved behov for behandling)

-  2 BCS + Vekt kontroll

-  2 Blodprøver – stor profil

-  20% Rabatt på honorar/ vakttillegg ved to akuttbesøk

 

Denne helsepakken passer for de fleste hester i hard trening og konkurranse. Dette er gullstandard innen forebyggende helsearbeid, og passer når du vil det beste for din hest!

 

Normal pris: > 10 020 Kr

Wellness program pris: 6699 kr/år eller 615 kr/mnd

 

 

Tillegg

Følgende tjenester kan legges til med 15% rabatt ved bestilling av helsepakker:

 

 •  Ultralydundersøkelse
 •  Endoskopi av luftveier
 •  Oftalmologiundersøkelse (Øyeundersøkelse)
 •  Kiropraktikkbehandling
 •  Reproduksjonsundersøkelse av hoppe (med ultralyd)
 •  Ponnimåling
 •  Undersøkelse og vask av penis
 •  Blodprøve (liten profil/treningsprofil/stor profil)
 •  Testing for metabolske lidelser, PPID (”Cushings Disease”) og EMS (Equint metabolsk syndrom)

 

 

Betingelser

 • Wellness besøk avtales på forhånd, og legges fortrinnsvis til dager vi er i ditt område. Ta kontakt for å forsikre deg om at vi kjører til ditt område.
 • Dersom du ønsker å legge til en eller flere tilleggstjenester til helsepakken må dette skje på bestillingstidspunktet for å få tjenesten til redusert pris. Du kan selvsagt legge til tjenester senere i året også, men dette vil da faktureres med ordinære priser.
 • Helsepakkene inkluderer kun det avtalte antall vaksinasjoner. Dersom hesten din ikke er korrekt grunnvaksinert vil det bli ekstra kostnader i forbindelse med dette.
 • Dersom hesten din krever mer enn grunnleggende sedasjon for tannbehandling vil dette faktureres utenom prisen for helsepakken.
 • Tannbehandlingen inkluderer ikke tilstander som trekking av ulvetenner osv.
 • Dersom tjenestene i helsepakken ikke benyttes i løpet av avtaleperioden vil det ikke bli tilbakebetalt noen penger og tjenestene kan ikke overføres til senere perioder.
 • Totalbeløpet innbetales i forkant av wellness besøket. Månedlig betaling aksepteres mot et tillegg i prisen.
 • Helsepakkene kan kjøpes hele året.
 • Dersom hesten din blir solgt eller dør i løpet av avtaleperioden kan resterende tjenester overføres til en annen hest. Innbetalte beløp for tjenester som ikke benyttes vil ikke bli tilbakebetalt.
 • Ta kontakt for mer informasjon og fullstendige betingelser.

 

 

 

Vennligst ta kontakt dersom du er interessert i mer informasjon eller bestilling av våre helsepakker.